Fotogruppen Argus – kæmpen med de 100 øjne

Posted on
udstilling
Foto: Leif Vagtholm

Jo, det er ganske vist, der er en fotogruppe med dette navn, der som kæmpen med de 100 øjne ser næsten alt.

Dette afspejles også i vores udstilling i Sparekassen Sjælland’s  Høng afdeling. Her vises et bredt udsnit af gruppens billeder i farver og sort/hvid. Her kan gruppens store spændvidde opleves.

Udstillingen varer fra d. 27. april til d. 29. juni, så der er rig mulighed at se den.

Fotogruppen Argus er en lille gruppe af individuelle kreative fotografer, der er bosiddende på Vestsjælland. Gruppen er startet i 2014 af Teddy Pedersen,  Eskebjerg  og John A. Olsen,  Kaldred. Vi startede gruppen  for at inspirere og provokere hinanden til at fremstille billeder af høj kvalitet, både teknisk og kreativt. Formålet er endvidere at vise et større publikum, nogle af de højdepunkter, som vi har prøvet at fastholde.

 

Vi har begge arbejdet med fotografiet i mange år, har udstillet mange forskellige steder både alene og sammen med andre, vi er begge medlemmer af Kalundborg Fotoklub, og udstiller sammen med klubben mange steder. Vi har senest inviteret Leif Vagtholm til at deltage i vores lille gruppe.

Det er muligt at læse mere om den enkelte fotograf, og se flere af vores billeder på vores hjemme side. https://www.fotogruppen-argus.dk/

Text & Foto: Leif Vagtholm