Følg os på Sociale medier

Instagram

Endnu engang er Fotogruppen Argus klar til at byde alle velkommen i indgangen - med et smil og en lille entrébillet - præcis som vi plejer.
Vi udstiller selvfølgelig også vores meget smukke og stemningsfyldte fotografier. #haandelavet #udstilling #kunsthåndværk #håndelavet #fotoudstilling #fotografi #argus #fotogruppen_argus
Fotogruppens næste udstilling er på Høng bibliotek

#hoeng_bibliotek #kunst #fotoudstilling #fotogruppen_argus #udstilling #fotoudstilling #foto #argus #fotogruppen_argus
Fotogruppens næste udstilling er i Ubby Forsamlingshus.

#ubbyforsamlingshus #kunst #fotoudstilling #fotogruppen_argus #udstilling
Håndelavets årlige udstilling er tilbage - der bliver disket op med lækkert kunsthåndværk i hallen på Landbrugsskolen, Finderupvej 8, Høng d. 12. og 13. november kl. 10-16. Fri entré.
Igen i år er Fotogruppen Argus klar til at byde alle velkommen i indgangen - med et smil og en lille entrébillet - præcis som vi plejer.
Vi udstiller selvfølgelig ligeledes vores meget smukke og stemningsfyldte fotografier.
#haandelavet #udstilling #kunsthåndværk #håndelavet #fotoudstilling #fotografi #argus #fotogruppen_argus
#fotogruppen_argus

Facebook

Endnu engang er Fotogruppen Argus klar til at byde alle velkommen i indgangen - med et smil og en lille entrébillet - præcis som vi plejer. Vi udstiller selvfølgelig også vores meget smukke og stemningsfyldte fotografier.

Håndelavets årlige udstilling er tilbage - der bliver disket op med lækkert kunsthåndværk i hallen på Landbrugsskolen, Finderupvej 8, Høng d. 12. og 13. november kl. 10-16. Fri entré. Igen i år er Fotogruppen Argus klar til at byde alle velkommen i indgangen - med et smil og en lille entrébillet - præcis som vi plejer. Vi udstiller selvfølgelig ligeledes vores meget smukke og stemningsfyldte fotografier. #haandelavet #udstilling #kunsthåndværk #håndelavet #fotoudstilling #fotografi #argus #fotogruppen_argus

Fotogruppens næste udstilling er i Ubby Forsamlingshus

Håndelavets årlige udstilling er tilbage - vi disker op med lækkert kunsthåndværk i hallen på Landbrugsskolen, Finderupvej 8, Høng d. 13. og 14. november kl. 10-16. Fri entré. Igen i år er Fotogruppen Argus klar til at byde alle velkommen i indgangen - med et smil og en lille entrébillet - præcis som vi plejer. Vi udstiller selvfølgelig ligeledes vores meget smukke og stemningsfyldte fotografier.

I hele oktober har Fotogruppen Argus en mini udstilling på biblioteket i Høng.

Fotogruppen Argus udstiller i hele september måned på Kalundborg bibliotek