VagtholmJeg hedder Leif Vagtholm og er en årgang -39.

Jeg fik et Kodak boxkamera i konfirmationsgave og her blev kimen lagt til min fremtidige fotografiske interesse.

Billeder skulle der jo også laves, så der blev lavet kontaktkopier, der senere blev afløst af forstørrelser med hjemmebygget forstørrelsesapparat. Det blev dog senere erstattet af et Opemus II. Box’en blev udskiftet med et 6×6 Zeiss klapkamera, et 24×36 Zeiss Contina blev det også til. De  blev senere erstattet af et Rolleicord Va, som stadig er funktionsdygtigt.

I midten af 70’erne kom et Olympus OM-1 til, som har tjent mig tro i mange år, indtil det ikke kunne mere sidst i 90’erne. I disse år blev der selvfølgelig arbejdet i mørkekammer, med fotostater, fotografik, filmfremkaldelse og alt det andet.

Så derfor var det jo naturligt at gå digitalt. Det startede med et Sony V3, der senere blev af afløst at et Sony R1.

For nærværende anvender jeg et Nikon D700 købt brugt til fornuftig pris, så det bliver det nok ved det fremover. I mine unge var år jeg med i Vejle Fotoklub i en periode, hvor jeg lærte meget om bl.a. billedkomposition.

Er nu for anden gang medlem af Kalundborg Fotoklub, hvor jeg har deltaget i konkurrencer og flere udstillinger.  Er på det seneste på opfordring kommet med i Fotogruppen Argus.

Billedmæssigt bevæger jeg mig fra makro til landskaber plus alt det imellem.

Har i de senere år beskæftiget mig en del med musikerfotos og i al beskedenhed med fotokunst.

Se mine billeder her

Du kan sende mig en besked ved at udfylde formularen herunder.